• Subscriptions 118
  • Followers 537
  • Photo Albums 29
  • Audios 132
  • Photos 1714
  • Videos 37
  • Articles 0

Olesya Boyko

Was online 04 January 2017
in 03:52:54 from browser
якщо є якась мрія ,то надсилайте фото і я її вам знайду!!!!! 😉

Main Informations

Birthday:
19 April
Family status:
married
Languages:
Русский, English, Українська
Country:
Ukraine
City:
Lviv
Native city:
https://vk.com/shoppingolb

Contacts

site:
https://vk.com/shoppingolb

Life Position

Political Preferences:
moderate
Worldview:
Католицизм
Main in people:
intelligence and creativity
Main in life:
self-development
Attitude towards smoking:
negative
Attitude towards alcohol:
compromise

Personal interests

Activities:
Що потрібно для оформлення замовлення? : 1.Для того щоб замовити річ Вам необхідно скинути мені в приватне повідомлення посилання на річ, яку бажаєте купити, , вказати потрібний розмір та колір, а також контактний номер телефону, і адресу куди відправляти замовлення!!

Personal interests:
2. ОПЛАТА 100%? Так, оплата 100%, це гарантія того, що ви не відмовитесь від замовлення і не передумаєте його купувати за той час поки воно прийде) або робите ПЕРЕДОПЛАТУ на карточку ПриватБанку (номер карточки дам в приват). Щоб ви не переживали на рахунок грошей, які ви висилаєте, то у вас буде мій номер картки і моя Фамілія І.П. по якому ви зможете мене знайти ;-))

Favorite films:
4.Тривалість очікування на замовлення коливається від 3 до 4 тижнів

Favorite TV Shows:
5. ЯК ВИЗНАЧИТИ РОЗМІР? Для цього я Вам скидую розмірні таблиці до кожної моделі, щоб вдало підібрати розмір, при можливості фото товару з різних сторін (так як в альбом закидую не всі фотографії), намагаюсь дати вичерпні відповіді на всі Ваші запитання, порадити, тощо)

Favorite books:
6. ЧИ МОЖНА ПОВЕРНУТИ РІЧ? Якщо річ не відповідає Вашому замовленні, тобто Ви замовили чорні туфлі 36 розміру, а Вам прийшли білі 39 розміру тоді так, а якщо Вам просто не сподобалась річ в живу, або не відповідає Вашим сподіванням - тоді ні! Так як постачальник не несе відповідальності за Ваші смаки!

Favorite games:
7.ПРОШУ РОЗУМІТИ І ВРАХОВУВАТИ ПРИ ЗАМОВЛЕННІ, ЩО Я є посередником, РОЗУМІТИ, ЩО НА ФОТО З САЙТУ КОЛІР МОЖЕ відрізнятися від реальних кольорів, ЗА РАХУНОК БАГАТЬОХ ФАКТОРІВ, ТАКИХ як- МІСЦЕ ЗЙОМКИ, висвітлення при зйомці І САМІЙ передачі кольору фотоапаратом. ТОМУ ПРОШУ РОБИТИ ЗАМОВЛЕННЯ обдуманим, ТАК ЯК ПОВЕРНЕННЯ І ОБМІНУ НЕМАЄ !!!

Photos