• Subscriptions 241
  • Followers 66
  • Photo Albums 1
  • Audios 183
  • Photos 155
  • Videos 79
  • Articles 0

Petya Yurechko

Was online 20 December 2022
in 14:53:17 from Android
Основное правило жизни – не давать сломить себя ни людям, ни обстоятельствам!

Main Informations

Birthday:
12 July 1991 (32 age)
Family status:
have a girlfriend
Languages:
Русский, Українська
Country:
Ukraine
City:
Ivano-Frankovsk
Native city:
Рубльовськое Предместия.

Contacts

Skype:
VKontakte:

Life Position

Political Preferences:
moderate
Worldview:
Православ'я
Main in people:
kindness and honesty
Main in life:
family and children

Personal interests

Personal interests:
Відпочинок з друзями, розваги, музика, компанія, гуляти, дискотеки, магазини, літо, річка, спілкуватися з друзями, ночь..

Favorite films:
В залежності від настрою

About myself:
Я веселий, життєрадісний.Люблю спілкуватися з друзями і просто радіти життю яке б воно небуло.Люблю нові знайомства,енергійний,найбільше нелюблю брехню і не правду........ Я до безумия люблю эту жызнь со всеми ее минусами и плюсами, со всеми взлетами и падениями..

Favorite quotes:
1. Якщо запитаєш, чи добре мені з тобою, я відповім: «Так». Але якщо запитаєш, чи зможу я жити без тебе, я відповім те ж саме. 2. Тільки одне робить здійснення мрії неможливим - це страх невдачі. 3. Щастя іноді сходить до нас як благодать, але набагато частіше - це перемога. 4. Там, де нас чекають, ми завжди опиняємося точно в термін. 5. Коли навколо тебе одні й ті ж люди - ... - То начебто само собою виходить, що вони входять у твоє життя. А увійшовши в твоє життя, вони через деякий час бажають його змінити. А якщо ти не стаєш таким, яким вони хочуть тебе бачити, ображаються. Кожен абсолютно точно знає, як саме треба жити на світі. Тільки своє власне життя ніхто чомусь налагодити не може. 6. Коли любиш, то здатний стати ким завгодно. Коли любиш, абсолютно не потрібно розуміти, що відбувається, бо все відбувається всередині нас, так що людина цілком здатна стати вітром. 7. Любов - це те єдине, що загострює розум, будить творчу фантазію, то, що очищає нас і звільняє. 8. Любов - це не звичка, не компроміс, не сумнів. Це не те, чому вчить нас романтична музика. Любов - є ... Без уточнень і визначень. Люби - і не питай. Просто люби. 9. Дитина може навчити дорослого трьом речам: радіти без всякої причини, завжди знаходити собі заняття і наполягати на своєму. 10. Не має значення, що думають інші - оскільки вони в будь-якому випадку щось подумають. Так що розслабся Завдяки коханню час проходить непомітно, а завдяки часу непомітно проходить кохання. Розлука вгамовує легке захоплення, але підсилює велике почуття, так як вітер гасить свічу, але роздуває пожежу.... За любов немає іншої платні окрім того, як любити ще більше. Щире кохання виявляється в нещасті. Як вогник, воно тим яскравіше світить, чим темніше нічна імла. Без суперечок недовго триває кохання. Усяка перешкода коханню тільки підсилює його. Любов - це мить, що дає життя вічності. Можно любить того,кто делает тебе больно,но никогда не делай больно тому,кто любит тебя,потому что в этом мире ты просто кто-то,но для кого-то ты и есть весь мир!!! "Вільний лише той, хто втрвтив усе заради чого варто жити." "Життя - занадто складна штука. щоб говорити про нього серйозно..." "Жизнь дается человеку один только раз, и прожить ее надо так чтоб на верху все аФФигели и сказали:"А ну-ка повтори..." "Багато чого в твоєму житті залежить тільки від теб." Любовь-это как сигареты. Чтобы прикурить, надо зажечь. Когда куришь, получаешь удовольствие. А как закончится, так растопчешь и забудешь. Остается только пепел. а, мы всё время ждём, пока кто-нибудь сделает первый шаг... и одна из причин, почему люди редко испытывают любовь: они ждут пока их кто-нибудь полюбит первым...это похоже на слова музыки: я начну играть тогда, когда ты начнешь танцевать. Жизнь, говорят, игра...тогда почему в ней нельзя сохраниться и загрузить нужный момент и перепройти уровень?...Или просто нажать "Выход"...?

Photos

All Photos
    There are no photos or they are hidden by the privacy settings