• Subscriptions 1
  • Followers 26
  • Photo Albums 0
  • Audios 0
  • Photos 6
  • Videos 1
  • Articles 0

Ekaterina Ρogozhina

Was online 16 September 2013
in 20:20:47 from browser

Main Informations

Languages:
Українська
Country:
Ukraine
City:
Lviv
Native city:
Львів

Contacts

VKontakte:

Personal interests

Activities:
Продаж одягу) Як можна замовити річ? * 1.Скинути в повідомлення посилання на речі, які замовляєте або під обраним фото залишити коментар "хочу замовити" . _________________________________ 2.Оплатити передоплату - половину суми на карточку ПриватБанку (номер карточки дамо в приват) або особисто, якщо ви зі Львова. Решту грошей доплачуєте, коли забираєте товар. - Якщо ви не зі Львова, то сплачуєте одразу на картку повну вартість товару ! ____________________________________________3.Як забрати замовлення? * У Львові - домовляємося про зустріч. По Україні відправляємо НовоюПоштою. Доставку оплачується вами (прибл.15 грн) ___________________________________________ 4.Скільки чекати на замовлення? Замовлення здаємо коли назбирається заказ. Після цього чекати 3-4 тижні. ____________________________________________5.Чи можна спочатку приміряти річ? - Нажаль, ні. Працюємо на замовлення.Тому приміряти можна тільки речі з альбому "Є В НАЯВНОСТІ". Ви можете взяти річ додому (залишивши, звісно, гроші за неї), і там поміряти.

Personal interests:
ДУЖЕ ВАЖЛИВО: ____________________________________________Врахуйте, що терміни очікування товару 2-3 тижні, починаються не з того моменту як ви відписали свої дані, а з того моменту як замовлення відправлено постачальнику. Дати ви можете запитати в приват, але я постараюся відписувати на стіні. Якщо виникне якась недовіра (що цілком ноправданно) ми можемо надати гарантії (наші відгуки, посилання на клієнтів, чек про перерахування грошових коштів, наші дані).

About myself:
Одяг хорошої якості. Перед тим як замовляти потрібно правильно визначити розміри. Якщо заказаний вами товар не підійшов вам по розмірам ми постараємось допомогти вам його продати) Гроші повертаєм тільки в тому випадку коли посилка затрималась на непередбачуваний час.

Photos