• Subscriptions 15
  • Followers 23
  • Photo Albums 0
  • Audios 17
  • Photos 14
  • Videos 0
  • Articles 0

Svitlana Sirachuk

Was online 27 October 2015
in 11:48:24 from browser

Main Informations

Birthday:
31 January
Languages:
Українська
Country:
Ukraine
City:
Rovno
Native city:
Рівне, Острог

Contacts

VKontakte:

Education


School:
Учебно-воспитательный комплекс 1996-2007 class "б"specialization: англійська

Personal interests

Activities:
Професійний макіяж на всі випадки життя. Французька косметика + талант = рецепт успіху на кожному святі! Якщо Ви прагнете підкреслити свою красу або ж спробувати себе в новому незвичному амплуа - я з задоволенням Вам в цьому допоможу! Від Вас вимагається лише вказати місце і час - все інше я беру на себе :-)))

Personal interests:
Макіяж на будь-який смак! Макіяж різних типів, а саме: 1. весільний 2. денний 3. вечірній 4. діловий

Favorite films:
from me...професійний макіяж для кожної жінки дозволить стати головною героїнею власного кіно...тим паче, що цей фільм буде побудований на реальних подіях..

Favorite TV Shows:
from me...макіяж для жінки дозволить перетворити її майбутнє життя із смішного шоу у неповторну казку..

Favorite books:
from me...для мене лице кожної дівчини як чистий аркуш книги на якому за допомогою макіяжу я не лише підкреслюю характер, але і створюю саме ті його риси, які зроблять її єдиною та неповторною для нього та досконало недоступною для всіх інших..

Favorite games:
from me...яку б гру не розпочала жінка - вона завжди буде в виграші, адже ніхто не заборонить тендітній істоті бути наляканою всередині...особливо якщо завдяки макіяжу ззвоні вона буде демонструвати впевненість в собі та у своїй перемозі..

About myself:
Із задоволенням підкреслю Вашу красу та приховаю недоліки у важливий для Вас день. Якісний макіяж та позитивний настрій гарантую. Красивою бути легко...

Favorite quotes:
Правильно наложенная косметика подчёркивает соблазнительные недостатки и скрывает нежелательные достоинства По макияжу женщины можно определить, какой её внутренний мир. Не зависимо, яркий или скромный макияж - главное со вкусом! "Галантность" современных кавалеров помогает дамам существенно экономить на румянах.

Photos

All Photos
    There are no photos or they are hidden by the privacy settings