• Subscriptions 2
  • Followers 48
  • Photo Albums 1
  • Audios 14
  • Photos 168
  • Videos 10
  • Articles 0

Svyato Agentsiya-Urochistikh-Podiy

Was online 23 May 2016
in 15:40:26 from browser
проводимо свята - ведечі, діджеї, аніматори всі деталі та питання http://vk.com/id17417251

Main Informations

Languages:
Українська
Country:
Ukraine
City:
Kolomyya
Native city:
Коломия

Contacts

VKontakte:
site:
sviato.if.ua

Education


School:
№ 1

Personal interests

Activities:
У Вас скоро весілля? Це одне з найсвітліших та найрадісніших подій для закоханих. І, безсумнівно Вам хочеться, щоб воно пройшло якнайкраще. Для цього існуємо ми – агенція урочистих подій "Свято" пропонує запросити до себе на весілля професійного тамаду: Зустріч гостей, веселі конкурси, весільні традиції, виконання пісень, мильні бульбашки. З нами Ваш найщасливіший день в житті стане яскравим та незабутнім, залишить в пам'яті молодят та гостей море позитивних емоцій та цікавих вражень.

Personal interests:
Дитинство – це найщасливіший час! Коли ж ще можна так щиро і безтурботно радіти новому дню, крапелькам роси або маминій усмішці? Повернути його, на жаль, не можливо. Але наповнити яскравими фарбами, сміхом і подарунками не так вже складно! У нас є всі яскраві герої: веселі клоуни, пірати, мушкетери та інші. Вони оживуть прямо у Вас на дні народженні, подарують незабутні емоції, веселощі і дитячі посмішки. Додаткові послуги: - аквагрим; - шоу мильних бульбашок; - ростові ляльки; - і багато іншого.

Favorite films:
Рекламні і промо-акції, презентації, корпоративні заходи, дні народження, ювілеї, весілля і багато-багато іншого не повинні бути нудними і походити один на одного. Якщо Ви хочете зробити щось, щоб Ваш захід став не таким банальним і привернув якомога більше зацікавлення з боку оточуючих, неодмінно зверніть увагу на величезні, оригінальні ростові ляльки. Вони завжди піднімають настрій, змушують посміхнутися навіть дуже серйозних дорослих.

Favorite TV Shows:
Шоу мильнихбульбашок – це захоплююче шоу, яке подобається не лише маленьким дітям, але і їх батькам, а також всім, хто любить загадку і чаклунство. Це чудовий дарунок на день народження для вашого маляти, прекрасний сюрприз для першого танцю молодих на весіллі, який створить атмосферу загадки і радості для всіх присутніх, подарує казку.

Photos