• Subscriptions 1
  • Followers 26
  • Photo Albums 0
  • Audios 0
  • Photos 145
  • Videos 0
  • Articles 0

Elena Korneykova

Was online 28 Martha 2016
in 21:24:59 from phone
Заказы принимаю в личку...работаю по предоплате...скидки!!! заказываю модные и классные вещи с сайта АЛИЕКСПРЕСС )))

Main Informations

Birthday:
20 December 1988 (35 age)
Family status:
married
Languages:
Русский
Country:
Ukraine
City:
Kovel
Native city:
Ковель

Contacts

VKontakte:

Personal interests

Activities:
Ставка 20% Багато гарного одягу...В більшості випадків безкоштовна доставка. Термін доставки: від 15 до 60днів, але може бути і всі 90(тому, будь-ласка, будьте до цього готові) :!: ПОВЕРНЕННЯ ТА ОБМІНУ НЕМАЄ, ТОМУ УВАЖНО І ОБДУМАНО РОБІТЬ СВІЙ ВИБІР! Якщо приходить категорично не те, що Ви очікували, допомагаю продати. Дякую за розуміння!

Personal interests:
За якість товару відповідальності не несу, оскільки я лише допомагаю вам отримати замовлений вами товар, по цінам значно нищими, ринкових. Відповідальність вибору лежить на вас. Навіть після поради, зваживши усі «за» та «проти» вибір робите самостійно. Ніхто не застрахований від невдалого вибору, знаю на власному досвіді.РЕЧІ МАЛОМІРЯТЬ ВРАХОВУЙТЕ ЦЕ ПРИ ЗАМОВЛЕННІ

About myself:
_САЙТ http://ru.aliexpress.com/ Сама ношу одяг з цього сайту...дуже подобається і ціни супер))) Замовлення приймаю в лічку...копіюєєте ссилочку, розмір та колір. 100% передоплата, скидаєте гроші на картку і відразу замовляю!!!__________________________________________ Пересылаю почтой ( Новой почтой, укр. почтой), по Новой почте : Необходимы Ваши ФИО, Город, номер Склада и Номер тел, Вам придет смс от почты, когда можно идти забирать посылку, услуги почты 15грн(в зависимости от веса), доставка 1-2 дня доставку оплачиваете при получении ____________________________________________по укр.почте : пересылка 10 грн (в зависимости от веса) посылка идет в течении 4-7 дней доставку оплачивает покупатель включая в сумму оплаты на карту ____________________________________________ Оплата производится на банковскую карту ПриватБанка . ____________________________________________ Обмена нет! Возврата нет!

Photos

All Photos
    There are no photos or they are hidden by the privacy settings