• Subscriptions 68
  • Followers 162
  • Photo Albums 43
  • Audios 160
  • Photos 6905
  • Videos 18
  • Articles 0

Nastya Kutova

Was online 03 June 2024
in 19:21:35 from iPhone

Main Informations

Languages:
Українська, Русский
Country:
Ukraine
City:
Ivano-Frankovsk
Work:
Work Модний ДІМ

Contacts

VKontakte:

Career

Company:
Profession - , works with and to this day

Education

Place of Study:
ПНУ им. В. Стефаника

College:
Финансово-коммерческий кооперативный колледж им. С. Граната

Personal interests

Activities:
Ця сторінка являється посередником між фабрикою виробником та покупцем. Ми допомагаємо Вам вибрати товар пропонуючи каталоги найменувань з фотографіями, а також зробити заказ і доставити його до Вас

Personal interests:
ЯК ЗАМОВИТИ? Дівчатка, для того щоб замовити сподобавшись Вам річ - скиньке мені в ЛС силку на ту річ. після підтвердження замовлення - проплачуєте її на карту ПриватБанку ( реквізити проплати Ви знайдете нижче ). ДОСТАВКА! Доставку здійснюю НОВОЮ ПОШТОЮ ТА УКРПОШТОЮ. НОВА ПОШТА Всю інформацію про цю службу доставки Ви можете подивитись за наступною силкою http://novaposhta.ua/ . Вартість доставки НОВОЇ ПОШТИ становитиме 13-15 грн. Час доставки - 1-2 дня. Для того, щоб я відправила Вам посилку НОВОЮ ПОШТОЮ - напишіть мені ЛС Ваше Прізвище, Ім`я, Побатькові, місто, номер складу пошти і номер Вашого телефону. УКРПОШТА Всю інформацію про цю службу доставки Ви можете подивитись http://ukrposhta.ua/ Вартість доставки укрпошти складатиме 10-15 грн. Час доставки - 3-5 днів. Для того, щоб я Вам відправила посилку укрпоштою - напишіть мені в ЛС Ваше Прізвище, Ім`я, Побатькові, адресу, місто, область, індекс і номер Вашого телефону. ЯКІ ГАРАНТІЇ? При проплаті товару я даю Вам свої реквізити - рахунок, на якому є вся інформація, яка може бути використана в любому органі влади. Також Ви можете почитати відгуки про мене та мою роботу, а також з дівчатами, які робили у мене закази. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! При проплаті через банкомат ПриватБанку дивіться скільки йде до зачислення грошей, так як автомат бере комісію 1%, і мені приходять не всі гроші! ПО ВСІМ ПИТАННЯМ ПИШІТЬ В ЛС ! ПРИЄМНИХ ПОКУПОК!!!

About myself:
100% передплата. Відправляємо по всій Україні Новою ПОШТОЮ та УкрПОШТОЮ. Доставка від 2 до 5 днів, залежно від Вашого вибору ПОШТИ! Ця сторінка являється посередником між фабрикою виробником та покупцем. Ми допомагаємо Вам вибрати товар пропонуючи каталоги найменувань з фотографіями, а також зробити заказ і доставити його до Вас. Різниця в ціні між фабричною та представлену Вам , являється добровільним пожертвуванням за нашу роботу в допомозі Вам. Якщо ви замовляєте в нас товар, то Ви погоджуєтесь з вищеперерахованими умовами.

Photos