• Subscriptions 34
  • Followers 62
  • Photo Albums 10
  • Audios 0
  • Photos 339
  • Videos 69
  • Articles 0

Arina Orlova

Was online 05 July 2019
in 22:53:38 from Android
♡Весільна Фотозйомка ♡LoveStory та інші 📷 💍Весільні/вечірні дизайнерські прикраси 💸Організація та координація весілля 📲Аріна-0638011682

Main Informations

Birthday:
23 January
Languages:
Українська
Country:
Ukraine
City:
Dubno
Native city:
Вся Україна ( Дубно - Рівне - Луцьк)

Contacts

VKontakte:

Education


School:
CELS Language School

Personal interests

Activities:
ВЕСІЛЬНИЙ ОРГАНІЗАТОР стане Вашими очима, вухами і діями до, під час і після святкування. Event_agency_Randevu - ваш ключ до ідеального весілля !

About myself:
#Святкова_майстерня #Організація_весілля #кординація_свята #організація_закритих_заходів #дизайнерські_прикраси #Hand_made Ми раді допомогти усім хто до нас звертається . Незалежно від бюджету свята ми продумуємо всі деталі щоб ви були задоволені результатами. УСІМ молодятам при особистій зустрічі не залежно чи ви замовляєте наші послуги - декілька важливих порад та матеріалів для самостійної оргінізації свята в подарунок. Ваше ІДЕАЛЬНЕ весілля у ВАШИХ руках ! І ми вам у цьому зрадістю допоможемо. +380638011682 +380961243635 +380957269109 Аріна Орлова Також Вітаю вас в магазині прикрас ручної роботи. Тут Ви можете знайти: Стильні прикраси для волосся Весільні аксесуари в зачіски Діадеми Гребені Тіари З перлин, бісеру та кристалів. Обручі та інші заколочки з квітів Подвійні віночки та стрічки на руку для подруг нареченної. Оформлене стрічками і квітами шампанське. Усе це за приємними цінами для кожного. Все може створюватись по Вашому індивідуальному замовленню!!! Також мої роботи можна придбати в ПЕРУКАРНІ "Міледі " (м.Дубно)! Ну і звісно, відправка товарів в будь яку точку України) Нова пошта, Укр. пошта , ІнТайм.

Photos