• Subscriptions 29
  • Followers 66
  • Photo Albums 32
  • Audios 0
  • Photos 12460
  • Videos 0
  • Articles 0

Anya Modna

Was online 01 January 2023
in 14:33:28 from browser
Аня Модна Точка😊 всі замовленя приймаю тільки я особисто, в лс 😊 Аня

Main Informations

Birthday:
21 January 1996 (27 age)
Family status:
married
Languages:
Українська
Country:
Ukraine
City:
Kyiv
Work:
Work ✔ Эта страница официально подтверждена

Contacts

VKontakte:
site:
https://vk.com/anna.kosmetic

Career

✔ Эта страница официально подтверждена:
Profession - , works with and to this day

Education

Place of Study:
ВФЭУ
Faculty:
Кафедра финансов
For Study:
Full-time
Year Ending:
2015

Personal interests

Activities:
Хочеш створити свій інтернет-магазинчик, купувати собі дешевше, продавати модний одяг і працювати на себе - звертайся!!! Робота на дому. Дохід від 3000 грн Для торгових сторінок опт від 1 шт. Оптові ціни уточнюйте!!!

Personal interests:
Для того щоб зробити замовлення потрібно: 1. Ссилка на потрібну річ 2. Колір і розмір 3. ПІБ 4. Номер мобільного тел.(ОБОВ"ЯЗКОВО) 5. Адреса доставки 6. Спосіб доставки.(Оплата при отриманні---Нова пошта-25-35грн, а Укрпошта +15-20грн до суми замовлення). 7. ПРЕДОПЛАТА 100% на карточку ПРИВАТ БАНКУ(+ додатково враховуючи % переказу коштів) Заказ формується і відправляється через 3-5 робочих днів (якщо товару немає на складі, то через 7 днів) УВАГА!!! Замовлення оплачується тільки після того коли підтвердиться наявність товару за допомогою повідомлення ВК

Favorite films:
Купівля по інтернету це завжди ризик, пам'ятайте про це! На жаль не завжди модель може підійти. Тому, будь ласка: тільки ВАМ вирішувати - замовляти чи ні. Не потрібно звинувачувати нас в тому, що Вам не підійшов розмір. Це тільки ВАШ усвідомлений вибір і беріть на себе відповідальність за своє рішення. Якщо сумніваєтеся в покупці, то краще не замовляйте і купіть в магазині. Там дорожче, але можна поміряти, помацати і т.д. Перше і найголовніше, заради чого і замовляють товари по інтернету це - НИЗЬКА ЦІНА на якісний товар !!! Це не магазин-бутік і не ринок - це добровільне співтовариство або клуб за інтересами! Тут Ви не отримуєте з чеком гарантійних зобов'язань і потрібно розуміти, що в наші мінімальні ціни не включений "будь-який каприз", а правило - "Клієнт завжди правий" до інтернет-покупок не відноситься. Так само не приймаємо відмови від замовленого товару з причини - "ОЙ, а я думала що модель буде зеленіша, жовтіша, фіолетовіша і т.д .; - буде барвистіша, смугастіша, однотонніша, жорсткіша, гладша; - будуть рукава довшими, а штанини трішки коротші; - будуть гарніше ніж на фото і т.д

Favorite TV Shows:
Від сьогодні право вибору розміру я залишаю за вами))))))) щоб потім небуло ніяких непорозумінь. Я неможу гарантувати що вибрана річ на вас буде як на моделі з фото, це залежить від типу фігури, і прошу врахувати те, що фото реклами товару зроблені професійно з усіма освітленнями чи без них, тому відговорок типу "У вас на фото на тон світліше було, чи темніше" не приймаю до уваги, у кожного комп"ютера чи телефона налаштування РІЗНІ.

Favorite quotes:
Кожен клієнт - це ПЕРЕМОГА! Клієнт задоволений - це НАГОРОДА! Рекомендуючий клієнт - це СКАРБ! Клієнт став Другом - це ЦІЛЬ! Працюю не для оноразової наживи, а для довгої співпраці з покупцями!!!!!!!!!!!

Photos