• Subscriptions 97
  • Followers 1111
  • Photo Albums 18
  • Audios 195
  • Photos 944
  • Videos 110
  • Articles 0

Anya Kostina

Was online 07 May 2024
in 22:53:52 from Android
Мій особистий сайт - https://www.marykay.ua/anna.kostina Заходьте, реєструйтеся, робіть замовлення та отримуйте подарунки!!!

Main Informations

Birthday:
3 August 1992 (32 age)
Family status:
single
Languages:
Русский, Українська
Country:
Ukraine
City:
Kyiv
Native city:
Киев
Work:
University НПУ им. М. Драгоманова

Contacts

VKontakte:
site:
http://vkontakte.ru/app638461_37925356

Education

Place of Study:
НПУ им. М. Драгоманова
Faculty:
Институт естественно-географического образования и экологии
For Study:
Full-time
Status:
Student (Bachelor's)
Year Ending:
2013

School:
Школа №275 2002-2009 class "а"

Life Position

Political Preferences:
moderate
Worldview:
Православие
Attitude towards smoking:
negative
Attitude towards alcohol:
negative

Personal interests

Activities:
Профессиональный Консультант Компании Mary Kay, Независимый Лидер Бизнес-Группы

Personal interests:
Люблю: рисовать и читать, слушать музыку и танцевать, вышивать крестиком и бегать по утрам, а особенно - ничего не делать!

Favorite films:
"Спеши любить", "Охранник для дочери", "Темный рыцарь", "Сумерки", "Гарри Поттер", "Жизнь врасплох", "Послезавтра", "Особо опасен", "Стритрейсеры", "Форсаж", "Код да Винчи", "Бой с тенью", "Бум", "Властелин колец", "Искупление", "Ледниковый период", "Звездный путь", "Люди-Х", "Трансформеры", "Форсаж", "Бетмен", "Человек- паук", "Ван Хелсинг", "Сокровища нации", "Хроники Нарнии", "Идентификация Борна", "Казино Рояль"

Favorite books:
"Сумерки" Стефани Маер, Ден Браун, "Гарри Поттер" Дж. К. Роулинг, "Эрагон" Кристофер Паолини, "Властелин колец" Джон Рональд Руел Толкиен, "Дика енергія" Д. та М. Дяченки

Favorite quotes:
"Гори, но не сжигай, иначе скучно жить Гори, но не сжигай, гори, чтобы светить..." "...Століття - коротка мить на сторінках нашої шкільної Історії. Однак, уже через століття нікого з нас не буде. Завжди будуть Лондонський міст, мурашник паризького метро, токійські проспекти, стадіон Лос-Анджелеса, фабрики Осаки, Кельна й Торонто. У мурашниках спалахуватимуть й гаснутимуть незліченні світлячки вікон. Хтось буде накривати на стіл, відкорковувати вино, займатися коханням. Це буде хтось "інший" - не ми. Як і перед нами була безліч "інших"... Він мешкає на планеті С.К.А.Й. Любить гортензії, свій велосипед, Карпати, спагеті з тунцем, почуватися незалежним, спілуватися з розумними дівчатами. Він співає незвичайні пісні про любов, повагу, дружбу. І сумує за родиною. Він здатен на більше, може дати те, що треба, і розуміє, що в кожного має бути best drug. Посмішка романтичного хлопця з планети С.К.А.Й. загадкова й іронічна, а проникливий погляд дарує світло і тепло.

Photos

All Photos
    There are no photos or they are hidden by the privacy settings