• Subscriptions 9
  • Followers 0
  • Photo Albums 15
  • Audios 1
  • Photos 20
  • Videos 1
  • Articles 0

Olga Yaroslavivna

Was online 21 January 2022
in 09:02:12 from browser
Агенція по працевлаштуванню! Допомагаємо знайти роботу! Наша адреса: вул. Василіянок, 62А, офіс 5, тел. 050-220-57-85, 067-675-42-77

Main Informations

Birthday:
15 February 2003 (21 age)
Languages:
Українська
Country:
Ukraine
City:
Ivano-Frankovsk
Native city:
Івано-Франківськ
Work:
Work Станіславська компанія

Contacts

Career

Станіславська компанія:
Profession - , works with 2010 and to this day

Personal interests

Activities:
Кадрово - рекрутингова агенція " Станіславська компанія" заснована в 2011 році. Основна ідея нашого бізнесу - професійний пошук та підбір спеціалістів, забезпечення персоналом підприємства різних форм власності м.Івано-Франківська, території інших областей України, а також надання професійної допомоги у працевлаштуванні безробітних громадян Івано-Франківської області. Завітавши до нас Ви зекономити свій час та отримаєте ряд професійних послуг.

Personal interests:
Пропонуємо Вам професійну допомогу у працевлаштуванні. Наші фахівці здійснюють індивідуальний підхід до кожного клієнта. У нашій компанії прислухаються до Ваших побажань та нададуть Вам інформацію щодо актуальних вакансій. Підбір вакансій для Вас нашими спеціалістами здійснюється на основі Вашої освіти та досвіду роботи, при цьому враховуються всі Ваші побажання. На основі анкетування та співбесіди Вам допоможуть на професійному рівні розробити та скласти Ваше резюме, розмістити його за Вашим побажанням в мережі Internet, надіслати потенційним роботодавцям. В подальшому наші спеціалісти будуть здійснювати Ваш супровід при працевлаштуванні.

Favorite films:
Пропонуємо консультації з питань: стан ринку праці та окремих його сегментів, діапазон та структури заробітних плат в тій або іншій області ( на основі моніторингу ринку праці). А також надаємо консультації з провадження кадрово - регламентуючої документації на новостворених та вже діючих підприємствах.

Photos