• Подписок 10
  • Подписчиков 141
  • Фотоальбомов 0
  • Аудио 1
  • Фотографий 8
  • Видео 0
  • Статей 0

Εгор Πавлов

Был в сети 04 Октября 2013
в 14:42:55 с браузера
Подобова та довготривала оренда, купівля, продаж нерухомості, земельні ділянки, офіси. Звертайтесь! Ми працюємо для вас! тел.: +380980095351

Основная информация

Языки:
Українська, Русский, English
Страна:
Украина
Город:
Львов
Родной город:
Львів
Работа:
Работа агентство з нерухомості

Контакты

ВКонтакте:
Nickname:
(маклер)
Сайт:
http://vkontakte.ru/club34076252

Карьера

агентство з нерухомості:
профессия - ріелтор, работает с и по сей день

Образование

Место учёбы:
ЛГУВД (бывш. ЛИВД)
Факультет:
Юридический

Личные интересы

Деятельность:
нерухомість

Личные интересы:
Долучайтесь до групи за детальнішою інформацією: http://vkontakte.ru/club34076252

О себе:
Оренда житла. Оренда приміщень. Довготривала та подобова оренда. Продаж. Оцінка майна. Юридичний супровід. Пам'ятайте!!! Якщо Вас не зацікавила дана інформація зараз, можливо вона стане потрібною у майбутньому Вам чи Вашим знайомим! До співпраці запрошуються власники квартир, клієнти, посередники. Контактна інформація: тел.моб.: +380980095351 +380662801322 e-mail.: [email protected] http://vkontakte.ru/club34076252 Послуги оплачуються тільки при вашому поселенні. Для власників квартир послуги безкоштовні.

Любимые цитаты:
Квартирне питання - одне з найважливіших в житті багатьох людей. І ні для кого не секрет, що зняти квартиру або хоча б кімнату дуже складно. А адже хочеться жити незалежно, не рахуючись з чужими звичками та правилами; хочеться, щоб будинок був дійсно фортецею, а не полем для сварок і скандалів через брудного посуду або не вимкненого світла в туалеті. Задля якомога скорішого вирішення цього питання потрібно чітко опреділитися із ВАШИМ вибором: де саме Ви хочете проживати (який район), яка має бути квартира або будинок і на яку вартість Ви розраховуєте. Варто пам'ятати, що треба бути обережними зі зверненнями до інформаційних агенств (200-300грн.). Зазвичай вони надають застарілу та не потрібну інформацію. Варто бути реалістами і не намагатись знайти через агенства квартири за 700-1000грн. На жаль, таких цін уже немає на ринку нерухомості. Зазвичай таке шукають лише через знайомих та родичів. На рахунок вартості послуг НАШОГО АГЕНТСТВА, це місячна вартість обраного Вами варіанту. На Львівському ринку нерухомості це-стала оплата за маклерські послуги. Якщо цікавить питання знижок, то це обговорюється в залежності від кількості затраченого на Вас часу та актуальності варіанту.

Фотографии