• Подписок 26
  • Подписчиков 81
  • Фотоальбомов 0
  • Аудио 0
  • Фотографий 1
  • Видео 0
  • Статей 0

Οксана Κалашникова

Была в сети 24 Ноября 2022
в 23:13:01 с браузера

Основная информация

День рождения:
1 Января 1991 (33 лет)
Языки:
Українська, Русский, English
Страна:
Украина
Город:
Львов

Контакты

ВКонтакте:

Жизненная позиция

Главное в людях:
доброта и честность
Главное в жизни:
саморазвитие

Личные интересы

Деятельность:
Продаж різних речей(одяг, аксесуари, товари для дому, спорт товари і т.д.) за доступними та приємними цінами. Продаж відбувається безпосередньо з рук в руки або через пошту(як вам краще).Здійснюєтся передоплата у розмірі 75% на рахунок Приватбанку і як тільки сума нараховується в цей день і робиться замовлення речі

Личные интересы:
Можливий індивідуальний підхід до Ваших побажань і товарів. Наприклад, потрібно знайти якусь річ - Ви вказуєте що саме (в приват) і ми шукаємо.Асортимент дуже великий і тому в альбомах далеко не все закинуто.Отже, пишіть в приват будемо шукати і скидати фото.Або наприклад, знайшли якусь річ, яка дуже сподобалася і дуже дорога, тоді скидайте фото будемо шукати такі самі, але дешевші!))За всіма деталями в приват!)))

Любимые фильмы:
ВАРТІСТЬ ДОСТАВКИ у Львів безкоштовна.По Україні платна.Висилаємо Новою Поштою, так що з тривалістю доставки по Україні проблем не має бути(до 3-х днів) Вартість доставки можна розрахувати тут : http://novaposhta.ua/frontend/calculator В Росію вартість доставки можна порахувати тут http://services.ukrposhta.com/CalcUtil/PostalMails.aspx

Любимые телешоу:
ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ 1) Прізвище та ім"я 2) ссилка з товаром 3) розмір, колір 4)Місто, мобільний телефон, поштова адреса(це якщо ви бажаєте отримати замовлення поштою) 5)Комфортний спосіб отримання: при зустрічі або через пошту. Якщо є якісь питання то пишіть або звоніть:

Любимые книги:
ТАБЛИЦЮ РОЗМІРІВ дивіться в альбомах

Любимые игры:
ПРАВИЛА ЗАМОВЛЕННЯ !!! 1) Працюэмо лише з тими людьми, які попередньо зробили передплату в частковій сумі 2)Працюю без обміну та повернення(лише в тих випадках якщо виявлено якийсь брак)! 3)Передоплата здійснюється на картку ПРИВАТБАНКУ або при особистій зустрічі зі мною(у Львові) ! 4) не несу відповідальності за розміри, які вам не підійшли, в цьому випадку товар поверненню не підлягає !! 5)Дякую всім клієнтам за довіру і приємне спілкування :)

О себе:
ЯКЩО У ВАС Є ПИТАННЯ,ЧИ ВИ ХОЧИТЕ ЗАМОВИТИ ЯКУСЬ РІЧ пишіть вконтакті в приват пишіть на мейл [email protected] ДЯКУЄМО:)

Любимые цитаты:
ТОВАР ПОСТАВЛЯЄТЬСЯ З КАНАДИ, США, БРИТАНІЇ, КОРЕЇ,ЯПОНІЇ, КИТАЮ ТА АВСТРАЛІЇ

Фотографии