• Подписок 2
  • Подписчиков 17
  • Фотоальбомов 2
  • Аудио 0
  • Фотографий 113
  • Видео 0
  • Статей 0

Sweet Memories

Была в сети 21 Января 2017
в 00:03:34 с iPhone

Основная информация

Страна:
Украина
Город:
Винница
Работа:
Университет ВГПУ им. М. Коцюбинского

Контакты

ВКонтакте:

Образование

Место учёбы:
ВГПУ им. М. Коцюбинского
Факультет:
Институт иностранных языков
Год окончания:
2014

Личные интересы

Деятельность:
Дорогі Батьки!Вже на протязі 2 років школа розвитку особистості All models Ukraine та фото-студія "Глянец"проводять чудові фото-класи для діток та батьків! Запрошуємо і Вас до нас на фото-клас! Раді будемо бачити Всіх на наших тематичних Фото-класах! Чудові фото, гарний настрій та позитивні емоції гарантовано!)))

Личные интересы:
Що таке Фото-класи від Sweet memories?Це не просто чудові фото-на пам'ять про дитинство вашого малюка, чи визначної події у вашому житті, також фото-клас корисний і з погляду психології! Уміння правильно поводитися перед камерою, позбавившись сором'язливості і боязкості, є запорукою успіху кожного. Саме цьому навчають на заняттях .Якщо ти не впевнений в собі чи боїшся фото камери -ми допоможемо тобі відчувати себе комфортно під прицілами спалахів а також гарно та правильно позувати на фото! Адже з Вами буде працювати професіонал, людина яка просто обожнює свою роботу, людина яка знайде контакт до кожного малюка(навіть самого вередливого))))Добра та привітна!А також прекрасна мама -Тетяна Турченкова https://vk.com/glossystudio і Олійник Анна - мама, директор дитячої школи розвитку особистості, власниця багатьох титулів Конкурсів Краси, не тільки в Україні але і за її межами. Ми знайдемо підхід і до ВАШОГО МАЛЮКА!Подаруйте Дитині свято!

О себе:
Час невпинно біжить і малюки з кожним днем стають все дорослішими.З кожним днем за ними все цікавіше і цікавіше споглядати і нам хочется памятати най яскравіші моменти з дитинстка наших малюків!А для того щоб найцікавіші моменти залишалися завжди з нашій з вами пам'яті ,ми пропонуємо вам завітати на наші тематичні фотокласи та разом з нами насолоджуватися НайСолодшими спогади з дитинства вашого малюка! Чому саме ми?) Ми команда професіоналів! Вже не перший рік працюємо разом з дітками)Та в результаті отримуємо чудові,якісні та різноманітні фото! З нами весело та цікаво-ми зацікавимо та піднімемо настрій кожному,хто прийде до нас на фотоклас. Ми гарантуємо цікаве та корисне проведення часу разом з нами! Кожна 10 фотосесія в подарунок!

Фотографии

Все Фотографии
    Фотографий нет или они скрыты настройками приватности