• Подписок 14
  • Подписчиков 14
  • Фотоальбомов 6
  • Аудио 97
  • Фотографий 472
  • Видео 34
  • Статей 0

Марта Сем

Была в сети 18 Сентября 2018
в 22:20:38 с телефона

Основная информация

Языки:
Українська
Страна:
Украина
Город:
Дрогобыч
Родной город:
Дрогобич

Контакты

ВКонтакте:

Личные интересы

Деятельность:
Займаюсь гімнастикою йогів:) У Дрогобичі:) Якщо є бажання/цікавість можемо тренуватись разом:) Тут ділюсь своїми досліженнями на цю тему.. та не на цю тему також:))) Тренування проходять у вівторок та пятницю 19.00:) тел. 0934196632

О себе:
Вправи йогів зміцнюють злоровя, силу волі, витримку, сприяють довголіттю. А хто ж не хоче подбати про своє здоровя й максимально продовжити робочий, активний період своєї старості. Д. Неру характеризує систему йоги як «метод дисциплінування тіла і розуму що підводить до психічного і духовного виховання» . Зокрема йогою використано те, що зараз фахівці характеризують як психотерапію, автогенне тренування, та зворотній вплив тілесних, фізіологічних факторів на духовний стан людини. Також йога допомагає мобілізації фізіологічних резервів організму, його захисно-пристосовних механізмів під впливом нашої свідомості. Зокрема розвиток пам*яті, уваги, зосередження, коректування характеру. Також є вправи для досягнення фізичної досконалості. Йога компенсує фізичну працю, яка в наслідок технічного прогресу витісняється розумовою. М*язове напруження, як відомо, щільно пов*язане з діяльністю внутрішніх органів, з нервовою системою, та з обміном речовин. Дія вправ спрямована на ті чи інші внутрішні органи або системи, щоб нормалізувати, поліпшити їх функції. Міланов, Борісова "Вправи йогів"

Любимые цитаты:
Результат - это еще не цель; ценность имеет лишь наше усилие сделать самих себя лучше. У этого пути нет конца. (Д.Т.Судзуки)

Фотографии