• Подписок 3
  • Подписчиков 55
  • Фотоальбомов 5
  • Аудио 2
  • Фотографий 126
  • Видео 11
  • Статей 0

Андрей Τеплышов

Был в сети 14 Декабря 2021
в 00:50:00 с телефона

Основная информация

Языки:
Українська
Страна:
Украина
Город:
Львов
Работа:
Работа Агенство "Медальйон"

Контакты

ВКонтакте:
Сайт:
www.fonariki.org

Карьера

Агенство "Медальйон":
профессия - Продаж та організація запуску небесних ліхтариків у Львові, Києві та Ужгороді, работает с и по сей день

Личные интересы

Деятельность:
▌ Клуб небесних ліхтариків: ► всіх хто любить яскраві емоції ► всіх хто цінить романтику, прагне щастя, любові, та гармонії ► всіх хто цінує кожну мить життя та любить створювати собі та навколишнім свято!

О себе:
▌ Наш клуб регулярно проводить масові запуски НЕБЕСНИХ ЛІХТАРИКІВ! Кожен з запусків приурочено до найяскравіших свят року: Нового року, Дня Валентина, дня жінок, Пасхи, дня Львова, для посмішок, літнього дня Валентина, Дня прапору, Хеллоуіну... ▌ Найближчий масовий запуск: ▌ Створити собі свято можна щодня! Всі види небесних ліхтариків купуй тут: http://vkontakte.ru/club22180750 ▌ Все про історію та традиції небесних ліхтариків,інструкцію з запуску, вартість та знижки і багато іншого читай в нас нотатках!

Любимые цитаты:
▌ Кожна людина пов'язана з небом тонкою ниттю. Коли ми просимо, шкодуємо, або загадуємо бажання, то зводимо свої погляди в небо. Туди, де сяє наша Зірка. Але якщо бажання дійсно сильне, то в небо можна запустити свою власну "Зірку" і попросити щось важливе і потрібне!  Це можна зробити за допомогою Небесних Ліхтариків.  І чарівність польоту найважливіших надій підніметься незрівнянно вище звичних нам петард і ракет.  За давніми віруваннями, якщо людина загадала свою найщирішу мрію таким чином, - вона обов'язково збудеться.

Фотографии

Все Фотографии
    Фотографий нет или они скрыты настройками приватности